Obrve

Japansko iscrtavanje obrva    990
Japansko iscrtavanje - korekcija    100
Japansko iscrtavanje - nadopuna    490
Korekcija obrva      30
Bojanje obrva      30

Trepavice

Lifting trepavica (Yumi Lashes) 350
Bojanje trepavica   30

Ekstenzije trepavica

klasične   volumenske
Ugradnja trepavica 200  300
Nadopuna za 2 tj. 100  -
Nadopuna za 3 tj. 150  150
Nadopuna za 4 tj.  -  200
Skidanje trepavica  50    50

Japanska metoda iscrtavanja obrva idealno je rješenje za osobe koje nisu zadovoljne trenutnim izgledom obrva, imaju rijetke ili presvijetle obrve ili su potpuno ostale bez obrva te za one koje žele uštedjeti na vremenu i izbjeći dio jutarnjeg make up-a.

Posebnost ove trajne metode uljepšavanja obrva je u tome da ne stvara efekt šminke, već naglašava prirodni izgled obrva prilagođen vašem licu.
Obrve se iscrtavaju na način da se boja unosi pod kožu posebnim nožićima kojima se rade maleni, plitki rezovi na koži kako bi efekt bio trajan. Svaka dlačica se posebno iscrtava, u smjeru rasta prirodne obrve. Pigment se aplicira u površinski sloj epiderme i veže za stanice tog sloja kože te samim tim traje onoliko koliko i same stanice. U postupku se koriste mineralne boje, koje su netoksične i hipoalergene.

Preporuka je da na tretman dođete bez šminke.

Tretman započinje pregledom obrva i mjerenjem simetrije lica posebnim šestarom kojim se metodom zlatnog reza određuje oblik obrva prilagođen vašem licu.
Bitno je naglasiti da se prirodne obrve ne čupaju, osim onih koje strše izvan željenog oblika. Dlačice se iscrtavaju između prirodnih dlačica, tj. tamo gdje prirodna dlačica nedostaje, a razlika između prirodne i iscrtane dlačice je gotovo neprimjetna.
Postupak iscrtavanja provodi se ručno na način da se posebnim nožićem pigment unosi pod kožu, a da bi tretman bio ugodniji, nanosi se anestetska krema.
Tretman traje 60-90 minuta, a najveći dio vremena posvećuje se određivanju željenog oblika obrva.

Nakon tretmana obrve je potrebno njegovati odgovarajućom kremom te u narednih tjedan dana ne stavljati šminku na obrve i obavezno izbjegavati direktno izlaganje suncu, solarij, odlazak na more, bazen ili saunu te druge tretmane lica ako se rade preko obrva.

Važno je napomenuti da će nekoliko dana nakon prvog tretmana obrve biti poprilično izraženije i tamnije od svog konačnog izgleda. No, već u prvom tjednu izgubi se do 15% boje, a nakon toga oko 30-40% boje.

3-4 tjedna nakon prvog tretmana potrebno je doći na korekciju (koja je uključena u cijenu prvog tretmana) kako bi se upotpunili dijelovi na kojima koža nije u potpunosti poprimila pigment te ispravile manje nepravilnosti, dodala gustoća i boja.
Tretman traje 30-60 minuta.

Ponekad je potrebno napraviti više od jedne korekcije, ovisno o tipu kože i uvjetima kojima se obrve izlažu.

Trajnost ovog tretmana u velikoj mjeri ovisi o pridržavanju uputa i preporuka o njezi obrva nakon tretmana. Također, na trajnost boje utječe i prirodna masnoća kože, ožiljci te razne bolesti kože, kao što su perutanje kože, seboreja i sl. te korištenje pilinga ili krema s kiselinama na području obrva, kao i izlaganje suncu ili solariju.

Rezervirajte termin dolaska

 

 Trnjanska cesta 53, Zagreb

   091 2207 190

   skrinjicaljepote@gmail.com
 
Radno vrijeme: 
ponedjeljak - petak: 9:00-21:00
subota: 9:00-15:00
 
Pošaljite upit